Korvgratäng

Korvgratäng - alltomkorv.se

Tillagningstid: 40 minuter
Antal portioner: 6

Ingredienser

420grammakaroner
600gramkorv
1 1/2gul lök
2paprikor, röda eller gula
1tomat
2dlmjölk
1/2buljongtärning
4mskfransk senap
80gramparmesan
salt
peppar

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 220 grader
  2. Koka makaronerna enligt anvisningarna på paketet
  3. Skär korven i 2 cm tjocka skivor och stek
  4. Skala löken och skär i smala klyftor
  5. Skölj och hacka paprikan
  6. Skölj tomaten, halvera och skiva den
  7. Värm mjölken försiktigt och lös en halv buljongtärning i den. Rör i 4 msk fransk senap
  8. När pastan kokat klart, häll av vattnet och fördela den jämnt i en ungsfast form
  9. Fördela korv, lök, paprika och tomat jämnt över pastan
  10. Häll över mjölken
  11. Salta och peppra
  12. Strö över osten
  13. Gratinera i ugnen 15-20 minuter
Det här inlägget postades i Recept och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.